Virtueel leren over remote werken bij Schouten & Nelissen

Opeens moeten we met zijn allen ‘remote’ werken. Vanuit huis, geen collega’s naast je of in de buurt. Wat nu? Hoe houd je formeel contact met elkaar? En hoe doe je dat informeel nu er geen koffiecorner is? Hoewel je niet fysiek bij elkaar kunt zijn, kun je wel leren hoe je goed en efficiënt online communiceert en juist nu als team je doelstellingen kan behalen.

Virtueel trainen of opleiden maakt het mogelijk om, net als in een echte bijeenkomst, theorie te bespreken, kennis en ervaringen te delen, te oefenen, feedback te geven en ontvangen, en te experimenteren. Om jou als lid van Goede Doelen Nederland zo goed mogelijk te ondersteunen op het gebied van leren en ontwikkelen, heeft Schouten & Nelissen een specifiek trainingsaanbod samengesteld waar je voordelig gebruik van kunt maken. Het betreft onderstaande trainingen die ditmaal niet met de gebruikelijke 12% ledenkorting, maar tijdelijk met 20% korting worden aangeboden.

1. Zorg dat Remote werken ook voor jou werkt;

2. Zo geef je leiding aan een remote team;

3. Haal het beste uit een remote teamsessie;

4. Hoe leid je- /faciliteer je remote werken voor teams?

Bij bovenstaande trainingen werken we voornamelijk via Zoom of een ander passend medium. Je krijgt via een link in je mail toegang tot de virtuele classroom van jouw training en ontmoet daar - op de afgesproken datum en tijd - de trainer en de andere deelnemers.

De trainer zorgt voor een leerzame en afwisselende bijeenkomst, waarin naast theorie en opdrachten ook voldoende rustmomenten zijn. Virtuele bijeenkomsten duren daarom maximaal 2-3 uur. Daarnaast blijven we voor de individuele online opdrachten gebruikmaken van onze online leeromgeving MijnSN.

Je leest hier meer over deze vier trainingen.

Schouten & Nelissen is partner van Goede Doelen Nederland. Leden krijgen korting op trainingen en opleidingen. Meer weten over virtueel leren en het bovengenoemde aanbod? Neem dan contact op met Victor Pomp, Key Accountmanager S&N via 06 - 21 26 64 30 of victor.pomp@sn.nl

Laatste ledenberichten

Tweedekamer
Consumentenagenda van de minister van EZK
Communities 2
Maak gebruik van onze communities
Kantoor
Op zoek naar nieuwe huurruimte?