Bernique Tool directeur-bestuurder Kinderhulp

Bernique Tool

Per 1 december is Bernique Tool de nieuwe directeur-bestuurder van Nationaal Fonds Kinderhulp. We stellen haar graag aan je voor.

Per 1 december is Bernique Tool de nieuwe directeur-bestuurder van Nationaal Fonds Kinderhulp. Bernique heeft ruime leidinggevende ervaring opgedaan bij verschillende non-profitorganisaties en was de afgelopen zeven jaar directeur van de Maag Lever Darm Stichting. Ze is heel bevlogen om samen met het team van Kinderhulp voor nóg meer kinderen die opgroeien in armoede het verschil te maken. Naast het horen van de uitdagingen van deze kinderen, jongeren en hun ouders, is onderzoek naar waar de échte impact zit en hoe deze bereikt kan worden voor haar essentieel.

Tool over haar nieuwe functie: “Het is zo wezenlijk om bij te kunnen dragen aan het welzijn van kinderen en dat kan bij uitstek bij Kinderhulp. Het enthousiaste team werkt echt snoeihard én met een glimlach. Elke dag weer kunnen we zóveel concrete hulpvragen toekennen. De verhalen erachter geven steeds weer een brok in de keel. Dan weet en voel je hoe belangrijk het is voor kinderen en jongeren die opgroeien in armoede dat ze geholpen worden. Om ontspannen mee te kunnen doen, om te zijn wie ze willen zijn, om te worden wie ze kunnen zijn, om gelijke kansen te krijgen en vertrouwen in de toekomst te hebben… daar stroop je vol liefde de mouwen voor op.”

Laatste nieuws

Belastngenvelop
De bezuiniging door het beperken van de giftenaftrek moet van tafel
Documenten
Hoofdlijnenakkoord raakt goede doelen
Plant n boom
Nieuw lid Goede Doelen Nederland