Eerste Goede Doelen Lezing door Bas Haring

Op het jubileumcongres ‘Verkenning van de Toekomst’ van Goede Doelen Nederland op 1 november wordt de eerste Goede Doelen Lezing gehouden. Elk jaar nodigt Goede Doelen Nederland een inspirerende spreker uit om een visie te geven op de rol van ‘goed doen’ in onze samenleving. De lezingen zijn prikkelend en visionair, inspireren en dragen bij aan het debat over de maatschappelijke waarde van goede doelen. De Goede Doelen Lezing is een initiatief van Goede Doelen Nederland.

Dit jaar wordt de eerste Goede Doelen Lezing gehouden door filosoof Bas Haring. Hij gaat in op de snel veranderende samenleving door technologische ontwikkelingen in relatie tot de wereld van ‘goed doen’. Wat is de impact van de digitale transformatie en de daarmee samenhangende innovaties op de samenleving? Welke kansen en dilemma’s zijn er voor goede doelen.

Het Jubileumcongres wordt georganiseerd ter ere van het 25-jarig bestaan van Goede Doelen Nederland. Samen met onze leden en samenwerkingspartners kijken we terug op 25 jaar Goede Doelen Nederland, de ontwikkelingen in de sector en verkennen we vooral de uitdagingen voor de toekomst. Naast Bas Haring zijn er meer inspirerende sprekers zoals Alexander Rinnooy Kan en Jim Stolze.

Lees hier meer over het programma en de sprekers.

Laatste nieuws

Tweedekamer
Twee belangrijke amendementen aangenomen voor behoud klantrelatie van goede doelen en loterijen
Logoreddeafgiftenaftrek
Petitie ‘Red de giftenaftrek, geef om de samenleving’
24 Actie BTW
Gezamenlijke actie 'Je belast er heel Nederland mee'