Goede Doelen Advies voor organisaties met groeivragen

Goede doelen advies logo

Wij zijn sinds kort partner van Goede Doelen Advies. Deze website geeft inzicht in bijna honderd goede, geschikte, gratis of laaggeprijsde aanbieders die goede doelen verder kunnen helpen met bijvoorbeeld vragen op het gebied van impact of fondsenwerving.

Om hun missie te volbrengen hebben veel goede doelen behoefte aan méér dan alleen financiële steun. Soms heb je bijvoorbeeld organisatieadvies nodig, of hulp bij impactgericht werken. Waar vind je iemand die je kan helpen bij je social media strategie of een adviseur die een juridisch probleem kan helpen oplossen? Hoe kun je de bedrijfsvoering verder professionaliseren, duurzame financiering verwerven of vrijwillige professionals inschakelen voor concrete kortlopende communicatie-opdrachten? Dit is allemaal te vinden op www.goededoelenadvies.nl.

Je vindt daar adviseurs, cursussen of experts die jouw organisatie verder kunnen helpen. Goede Doelen Advies geeft inzicht in bijna honderd goede, geschikte en gratis of laaggeprijsde aanbieders

Deze website biedt informatie over adviseurs, opleidingen en kennisplatforms en biedt een breed aanbod dat is getoetst op kwaliteit en nauw aansluit bij de behoeftes van goede doelen. Bij de aanbieders staan reviews en referenties van organisaties en fondsen die ervaring met hen hebben. Zo weet je dat het een betrouwbare organisatie is. Meerdere aanbieders geven korting of bieden gratis dienstverlening.

Sinds kort is Goede Doelen Nederland partner van de website Goede Doelen Advies. De website is opgezet met steun van vermogensfondsen die hun aanvragers willen helpen met meer dan geld alleen. Voor hulp daarbij is er vaak geen zicht op het beschikbare aanbod. Via het Goede Doelen Advies nu wel.

Laatste nieuws

De buurt
Stichting De Buurt nieuw lid bij Goede Doelen Nederland
Beeld adviesrapport Advies behoud giftenaftrek
Adviesrapport behoud giftenaftrek: reactie op aangekondigde bezuiniging op de giftenaftrek en op het SEO onderzoek ‘Geven en nemen’
Ingridvanengelshoven
Ingrid van Engelshoven nieuwe voorzitter van raad van toezicht Goede Doelen Nederland