In de media: geven in de decembermaand

In de decembermaand besteden diverse media traditiegetrouw aandacht aan geven aan goede doelen. We lichter er drie uit waarbij Goede Doelen Nederland de woordvoering deed.

Artikel Metro: Van Serious Request tot Missie 538: gaan veel acties voor goede doelen samen?
Op 17 december publiceerde Metro een artikel waarin vier mooie initiatieven worden uitgelicht waarbij geld ingezameld wordt voor diverse goede doelen. Daarna vertelt Margreet Plug waarom dergelijke acties juist in de decembermaand plaatsvinden en waar je op moet letten als je wil geven aan een goed doel.

Lees hier het volledige artikel

Artikel NOS: 'Juist nu willen mensen iets extra's doen'
Met deze kop publiceerde de NOS op 18 december een artikel over de verschillende acties van goede doelen in de decembermaand. Margreet Plug licht namens Goede Doelen Nederland toe waarom dit zo is.

Lees hier het volledige artikel

Omroep Zeeland
Een interview met Margreet Plug over waarom mensen juist in december geven en waar je op moet letten als je zeker wil weten dat je donatie goed terecht komt. Ze benadrukt dat Nederlanders het hele jaar door goede doelen een warm hart toedragen, maar dat in december vaak wordt stilgestaan bij hen die het minder goed hebben dan wij.

Luister hier het interview terug

Laatste nieuws

Documenten
Hoofdlijnenakkoord raakt goede doelen
Plant n boom
Nieuw lid Goede Doelen Nederland
Henri mandemaker
De waarde van goede doelen: inspireer en informeer