Inschrijven voor de Vakdag fondsenwerving kan vanaf nu

De Vakdag Fondsenwerving vindt dit jaar plaats in Amersfoort op 23 juni van 10.00 tot 17.00 uur. Nu het weer mag ben jij er toch ook bij? Inschrijven kan vanaf nu hier. De Vakdag fondsenwerving is een dag vol inspiratie, kennisuitwisseling en nieuwe perspectieven. De dag wordt gezamenlijk georganiseerd door Goede Doelen Nederland en het Vakblad fondsenwerving.

Sprekers, thema’s en workshops
Er is een plenair programma met interessante thema’s en sprekers. Zoals ‘Het nieuwe geven’ met onder andere Malika Ouacha, onderzoeker Cross-Border Diasporic Philanthropie, Claire van Teunenbroek, onderzoeker Geven In Nederland (GIN/VU) en Julian Hoogendoorn, oprichter van De Nieuwe Gevers. Of ‘Verschillende visies op fondsenwerving’ met diverse panelleden uit de praktijk. Vanuit het thema ‘Hot potatoes’ gaan we uitgebreid in discussie met de sector over onder andere de kosten van fondsenwerving en de inzet van wervingsbureaus. Het vierde thema is ‘Technologie en innovatie’ met de diverse uitdagingen van nieuwe technologieën zoals Big Data en Kunstmatige Intelligentie.

Daarnaast kun je deelnemen aan twaalf praktische workshops en interactieve sessies over uiteenlopende onderwerpen zoals ‘Werven met een klein budget’, ‘De customer journey, ‘Influencermarketing’ en ‘Lokale partnerships smeden’ en nog veel meer.

Website voor informatie en aanmelden
Houd de website van de Vakdag in de gaten voor de updates van sprekers en onderwerpen die wekelijks geplaatst worden.

Laatste nieuws

Tweedekamer
Twee belangrijke amendementen aangenomen voor behoud klantrelatie van goede doelen en loterijen
Logoreddeafgiftenaftrek
Petitie ‘Red de giftenaftrek, geef om de samenleving’
24 Actie BTW
Gezamenlijke actie 'Je belast er heel Nederland mee'