Reserveer alvast in je agenda: Presentatie Geven in Nederland 2022 en seminar Mazars

Presentatie Geven in Nederland 2022
Op de jaarlijkse Dag van de Filantropie wordt op de Vrije Universiteit Amsterdam het onderzoek Geven in Nederland 2022 gepresenteerd. In een interactief seminar worden de nieuwste onderzoeksresultaten gepresenteerd en er wordt dieper ingegaan op de trends die zich aftekenen in het geefgedrag van de Nederlandse huishoudens, fondsen, bedrijven en goededoelenloterijen. Reserveer de datum alvast in je agenda. Inschrijven kan vanaf 16 mei.

Meer informatie vind je hier.

Gratis seminar van Mazars ‘De uitdagingen voor Maatschappelijke organisaties’
Op dinsdag 21 juni organiseert Mazars het gratis seminar ‘De uitdagingen voor Maatschappelijke organisaties’. Tijdens dit live evenement komen vragen aan de orde als ‘Hoe meet je de impact die je maakt als maatschappelijke organisatie?’, ‘Welke fiscale ontwikkelingen komen er op je organisatie af?’ en ‘Hoe heeft jouw organisatie de privacy en cybersecurity ingericht?’

Het seminar bestaat uit een plenair gedeelte en interactieve workshops. Je kunt op het aanmeldformulier aangeven welke workshop je voorkeur heeft. Er is in het programma ruim de gelegenheid om vragen te stellen aan de specialisten van Mazars.

Het evenement vindt plaats in het Eye Filmmuseum in Amsterdam. Tijdens het programma wordt een rondleiding door het museum gegeven.

Klik hier voor verdere details van het seminar, zoals de link voor aanmelding en het uitgewerkte programma.

Laatste nieuws

Euros geld briefjes 740x320
Onderscheid in risiconiveau stichtingen in derde National Risk Assessment
Tweedekamer
De evaluatie van de giftenaftrek afgerond
Stichting reclame code
Nieuwe Consumenten Adviesraad bij Stichting Reclame Code