Twee nieuwe directeuren: we stellen ze graag aan je voor

Begin dit jaar zijn er weer twee nieuwe directeuren gestart. Hans Snijder bij de Hartstichting en Margot Palmen bij het Hoge Veluwe Fonds. We stellen ze graag aan je voor.

Hans Snijder per 1 februari nieuwe directeur Hartstichting
Hans Snijder is per 1 februari 2022 gestart als directeur van de Hartstichting. Daarnaast is hij nog tot en met april voorzitter van de raad van toezicht van AVROTROS. Tot voor kort was hij directeur Media & Communicatie bij het Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie. Daarvoor was hij hoofdredacteur van de Leeuwarder Courant. In die periode maakte hij ook deel uit van de interim-directie van de NDC-Mediagroep. Eerder vervulde hij verschillende (bestuurs-) functies bij onder meer de NOS, de VARA en de NTR.

Hans Snijder: “De Hartstichting is al een enorme factor van betekenis voor onderzoek naar hart- en vaatziekten. Het onlangs verschenen rapport van de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid (WRR) over de nijpende betaalbaarheid van de zorg, maakt dat het voorkómen van hartaandoeningen de komende jaren een must is. Ik verheug me om daar in gezamenlijkheid met vele betrokkenen een versnelling in aan te brengen.”

Margot Palmen sinds januari nieuwe directeur van het Hoge Veluwe Fonds
In januari 2022 is Margot Palmen van start gegaan als directeur bij het Hoge Veluwe Fonds. Hiervoor was zij werkzaam in de culturele sector als Hoofd Sponsoring bij Het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam en als Manager Sponsoring & Public Relations bij het Rotterdams Philharmonisch Orkest.

Margot Palmen: ‘’In Het Nationale Park De Hoge Veluwe komen mijn liefde voor natuur en cultuur op een unieke wijze samen. Ik verheug me erop om mijn passie voor fondsenwerving in te zetten voor een duurzame toekomst voor Het Nationale Park De Hoge Veluwe. Om dit betoverende Nederlandse erfgoed door te kunnen geven aan volgende generaties, is financiële steun van zowel bedrijven als particulieren onmisbaar. Die uitdaging ga ik, samen met mijn nieuwe collega’s, graag aan.’’

Laatste nieuws

Documenten
Hoofdlijnenakkoord raakt goede doelen
Plant n boom
Nieuw lid Goede Doelen Nederland
Henri mandemaker
De waarde van goede doelen: inspireer en informeer