Vakdag fondsenwerving: wees erbij!

Cover hoofden en tekst 003

De Vakdag fondsenwerving is een dag vol inspiratie, kennisuitwisseling en nieuwe perspectieven. De Vakdag vindt plaats in Amersfoort op 23 juni van 10.00 tot 17.00 uur. De thema’s zijn bekend en veel mensen uit de praktijk komen aan het woord. Bekijk het programma en meld je nog aan.

Achtergrondinformatie over de panels, debatten en talkshows:

Het Nieuwe Geven: nieuwe kansen voor donateurs en vrijwillige inzet
Op zoek naar de blinde vlekken in Nederland wat betreft donateurs en vrijwillige inzet. Een talkshow met spraakmakende gasten zoals Malika Ouacha (Cross Border Diaspora Philanthropy, Erasmus Universiteit), Claire van Teunenbroek (crowdfunding en winnaar prijs Outstanding Dissertation, VU), Imad Al Fadili (Zakat Fonds), Julian Hoogendoorn (De Nieuwe Gevers), Kristel Casander (Voordekunst), Niels Kattenberg (Rabobank) en Jasmijn Melse (Foundation for Family Giving).

Visies op fondsenwerving
Welke visies op fondsenwerving zijn er en in welke situatie werkt een visie goed? Welke invloed heeft de visie op de keuze voor fondsenwervende kanalen, communicatie en organisatie van de organisatie? Een prikkelende panelsessie waar de zaal aan meedoet met op het podium Corine Aartman (Wilde Ganzen), David Verschoor (Hartstichting), Saskia Verstappen (Stichting de Schroef), Steffie Jansen (Kika), Maurits Musch (Internationaal Theater Amsterdam) en Jane van den Berg (Dierenlot).

Technologie en innovatie voor maatschappelijke organisaties.
Digitalisering, crypto, big data, kunstmatige intelligentie, cyber security. Is technologische innovatie een bedreiging of juist een kans voor maatschappelijke organisaties? Sander van der Waal van Waag Futurelab houdt een inleidende lezing. Daarna volgt een panel met Tanja Zuijderwijk (Digitall Cultuurloket), Jacqueline Stokman (Kanker.nl) en Reinier Posthumus (WWF NL)

'Hot potatoes'
Fondsenwerving in Nederland is zo langzamerhand volwassen. Dat moet ook wel, want er is veel geld mee gemoeid. En er werken veel mensen in de sector van goeddoen. Toch zijn sommige onderwerpen nog steeds moeilijk bespreekbaar. Daarom een eerlijk gesprek over gevoelige onderwerpen. Sprekers worden binnenkort bekend gemaakt.

Meer informatie over de workshops vind je hier.

VOORDEEL
Voor de Vakdag fondsenwerving hebben Goede Doelen Nederland en Vakblad fondsenwerving de handen ineen geslagen. De samenwerking zorgt in de eerste plaats voor een mooie dag met verdieping, inspiratie en ontmoetingen. Maar de samenwerking betekent ook een financieel voordeel:

  • Voor betalende abonnees en organisatie-abonnees van het Vakblad fondsenwerving is de entree voor de Vakdag gratis.
  • Leden van Goede Doelen Nederland mogen voor € 95 naar binnen én ontvangen het Vakblad een jaar lang gratis.
  • Voor non-profitorganisaties zónder abonnement op het Vakblad fondsenwerving geldt het volgende aanbod. Neem je een organisatie-abonnement op het Vakblad fondsenwerving dan ontvang je € 100,- korting. Je betaalt dan € 339,- i.p.v. € 439,- (geldt tot en met 23 juni). Er kunnen dan 6 mensen gratis naar de Vakdag. Je ontvangt zes nummers van het Vakblad fondsenwerving per jaar, drie exemplaren per nummer en je hebt volledig digitale toegang.
  • ZZP-ers krijgen twintig procent korting en kunnen voor € 196 naar de Vakdag.

Houd de website van de Vakdag in de gaten voor de laatste updates over het programma.

Inschrijven kan hier.

Laatste nieuws

Mijn eenmalige gift
Na bijna een jaar Mijn eenmalige gift: resultaten ronduit positief
BOOST en KNDSB
Twee nieuwe leden bij Goede Doelen Nederland
Find N Fund
FindNFund koppelt goede doelen en fondsen aan elkaar