Vijf nieuwe leden Goede Doelen Nederland

Welkom

We verwelkomen vijf nieuwe leden. We stellen ze graag aan je voor.

Stichting Nepal heeft als missie het verbeteren van de leefomstandigheden en toekomstmogelijkheden van kinderen en maatschappelijk kwetsbaren in Nepal door de toegang tot onderwijs en gezondheidszorg voor hen te verbeteren.

Metakids wil dat iedereen weet wat metabole ziekten zijn. Bij duizenden kinderen veroorzaken de ziekten ernstige lichamelijke en verstandelijke beperkingen. Metakids werft de noodzakelijke fondsen voor onderzoek en werkt samen met ouders, artsen, specialisten en onderzoekers.

Hartekind zet zich in voor het vergroten van de overlevingskansen van kinderen met een hartafwijking en het verbeteren van hun kwaliteit van leven. Hartekind financiert levensbelangrijk onderzoek, organiseert evenementen, ondersteunt initiatieven voor dit doel en geeft voorlichting aan ouders.

Stichting Natuurlijk Welzijn zet zich actief in voor het verbeteren van de positie en de integratie van alternatieve geneeswijzen met de reguliere geneeskunde, zogenaamde complementaire geneeskunde.

Het Nederlands Openluchtmuseum Al meer dan honderd jaar krijg je in het Nederlands Openluchtmuseum een inkijkje in het dagelijks leven van inwoners van Nederland. Vanuit de overtuiging dat geschiedenis ons kan verbinden, willen ze bezoekers inzicht geven in (gedeelde) geschiedenis. Met levendige presentaties maakt het museum geschiedenis relevant, voor nu en morgen.

Laatste nieuws

Mijn eenmalige gift
Na bijna een jaar Mijn eenmalige gift: resultaten ronduit positief
BOOST en KNDSB
Twee nieuwe leden bij Goede Doelen Nederland
Find N Fund
FindNFund koppelt goede doelen en fondsen aan elkaar