Vijf nieuwe leden voor Goede Doelen Nederland

We stellen je graag 5 nieuwe organisatieleden voor. Van harte welkom.

Extinction Rebellion wil iedereen ervan bewust maken we ons midden in een ongekende klimaatcrisis bevinden. Om druk te zetten op de regering, opdat ze het noodzakelijke beleid invoeren om burgers te beschermen, organiseren ze creatieve, vreedzame en soms disruptieve acties.

ReumaNederland brengt mensen met reuma, artsen, onderzoekers, politiek, zorg en bedrijfsleven in beweging met één doel: een betere kwaliteit van leven met reuma. ReumaNederland verbindt mensen, financiert, geeft richting en vraagt aandacht.

VBOK zorgt voor financiële steun van de organisatie Siriz. Siriz verleent professionele ondersteuning, zorg en opvang bij onbedoelde zwangerschap en geeft preventielessen aan jongeren om het aantal onbedoelde zwangerschappen terug te dringen.

Het AutismeFonds is opgericht door de Nederlandse Vereniging voor Autisme (NVA). Met de opbrengsten van het AutismeFonds realiseert de NVA activiteiten en projecten, zoals de voorlichtingspakketten voor diagnostische centra en de Autismeweek, die ervoor zorgen dat mensen met autisme mee kunnen doen.

Bliss to Shine richt zich op alle naasten van mensen met kanker door het vervullen van wensen. Het hele gezin heeft te maken met de ziekte en de gevolgen ervan. Deze naasten worden echter vaak vergeten. Ook zij verdienen het om in het zonnetje te staan, verwend te worden, zichzelf te kunnen zijn, de ziekte even te vergeten en nieuwe, leuke herinneringen op te bouwen.

Laatste nieuws

Itgd nieuwsbrief
Nieuws van ITGD
Direct Dialogue
Motie Zeedijk met betrekking tot huis-aan-huis werving en colportage aangenomen
Presentatie Geven in Nederland 2024
Onderzoek ‘Geven in Nederland 2024’ gepubliceerd