Relevance

Relevance levert maatwerktrainingen waarmee je in één keer een heel team of een groep medewerkers traint.
Relevance 3 mensen 700x300 hero afbeelding
Opleidingen

Relevance (onderdeel van Schouten & Nelissen) is al jaren leerpartner van Goede Doelen Nederland. Relevance levert maatwerktrainingen waarmee je in één keer een heel team of een groep medewerkers traint.

Ook onderdeel van Schouten & Nelissen zijn: SUAS (openlijn trainingen) en Realise (medewerkersonderzoek en competentiescans).

Bekijk onze inkoopafspraken

Relevance verzorgt incompany leer- en ontwikkelprogramma’s op het gebied van onder andere leiderschap, power skills en change management. Relevance trainingen die goededoelenorganisaties graag inzetten voor hun medewerkers zijn bijvoorbeeld: persoonlijk leiderschap, feedback geven & ontvangen en effectief projectmatig werken.

Door inzet van de combinatie van technologie en mensen zijn leerervaringen bij Relevance persoonlijk, adaptief en sociaal. Ze bouwen op hun learning & development consultants, projectcenter, internationale netwerk van 700+ trainers en coaches én hun online leerplatform. Zo kunnen ze standaard of maatwerk leerprogramma’s uitrollen voor bedrijven en organisaties over de hele wereld.

Heb je interesse en wil je weten welke training voor jouw organisatie geschikt is? Bespreek dan de trainingsbehoeften van jouw organisatie met Jordy Woudwijk van Relevance en vraag om een prijsopgave. Zijn contactgegevens vind je bij de inkoopafspraak van Relevance (achter de inlog).

Ledenvoordeel
Leden krijgen bij Relevance korting op de reguliere tarieven van maatwerk-trainingen. Bekijk het ledenvoordeel bij de inkoopafspraken (achter de inlog).

Inkoop afspraken van Relevance

Inkoopafspraak Relevance