19 november: Impact Event 2021 - Schrijf je nu in!

Op vrijdag 19 november vindt voor de vierde keer het Impact Challenge Event plaats. Tijdens het event wordt weer de Impact Challenge Award uitgereikt. Uit alle inschrijvingen zijn dit jaar zes organisaties geselecteerd. Zij pitchen hun inspirerende verhaal over hoe zij de impact centraal zetten in hun werk. De finalisten zijn Niketan, Stichting Blijdschap Voor De Dieren, Wakibi, FIER, Longfonds en Simavi.

PROGRAMMA
We hebben dit jaar voor het eerst twee edities van de Impact Challenge Award. Eén voor grote organisaties en een voor kleinere organisaties. De zes finalisten van de Impact Challenge Award zullen tijdens het event hun cases pitchen voor de jury en online- en live-deelnemers. De winnaar van de Impact Challenge Award - editie vanaf € 500.000 baten krijgt de beschikking over een Persoonlijk Impact Team met experts van ABN AMRO. De winnaar van de Impact Challenge Award - editie tot € 500.000 baten wint een onderzoeker van de Universiteit Maastricht die een half jaar met de organisatie optrekt.

Keynotespeaker Kees Klomp zal ons, als lector Betekeniseconomie aan de Hogeschool Rotterdam, uitleggen dat we in een existentiële crisis zitten, en hoe het anders moet: van een economie die draait om groei, naar een economie die draait om betekenis. Uiteraard is er gelegenheid om Kees daarna aan de tand te voelen. Dat doen we samen het publiek en het Impactpanel.

Voor informatie over het programma en aanmelden, klik hier.

Laatste ledenberichten

Factsheet inkoop 2023 740x320
Jaaroverzicht: inkoopafspraken 2023
Inkoop
Agenda kalenderpunaise 740x320
Academie aanbod marketing en fondsenwerving september, oktober en november 2024
Marketing & fondsenwerving
Afscheid Jan van Berkel 27 juni
Afscheid van Jan van Berkel, voorzitter raad van toezicht Goede Doelen Nederland