Aanbod 3F-Academy najaar 2022

De 3F-Academy biedt verschillende opleidingen, topcolleges en eendaagse workshops om je te (blijven) scholen op het gebied van fondsenwerving. Deze gaan dit najaar weer van start! Volg bijvoorbeeld op 1 en 8 november het topcollege Strategische fondsenwervingsplan. Lees het programma van dit najaar. De opleidingen van 3F-Academy zijn gericht op het opbouwen van kennis over wervingsmethoden en -technieken. En je leert dit planmatig in te zetten.

De 3F-Academy biedt verschillende opleidingen, topcolleges en eendaagse workshops om je te (blijven) scholen op het gebied van fondsenwerving. Deze gaan dit najaar weer van start! Volg bijvoorbeeld op 1 en 8 november het topcollege Strategische fondsenwervingsplan. Lees het programma van dit najaar.

De opleidingen van 3F-Academy zijn gericht op het opbouwen van kennis over wervingsmethoden en -technieken. En je leert dit planmatig in te zetten. De docenten zijn ervaren deskundigen uit het vak. Na het volgen van een van de Beroepsopleidingen Fondsenwerving ontvang je een erkend diploma Fondsenwerving én word je bijgeschreven in het Register Erkende Fondsenwervers bij REF.

3F-Academy is partner van Goede Doelen Nederland. Leden krijgen korting op hun tarieven voor opleidingen, topcolleges en workshops. Lees hier meer over het ledenvoordeel. Wil je kennis maken met 3F-Academy of je aanmelden, neem dan contact op met Jeannette Panickar via info@3f-academy.nl of 0183 – 56 39 12.

Laatste ledenberichten

Beeld en Geluid gebouw 740x320
Jubileum: 60 jaar Socutera
Communicatie
Integriteit
29 mei: Workshop: Dilemma’s in je werk – het maken van integere afwegingen in de praktijk
Michell Hogendorp Expert Masterclass Kanaalmanagement
Eerste twee Masterclasses Fondsenwerving succesvol afgerond
Marketing & fondsenwerving