Inkoop

Besteed het beheer van ov-kaarten uit aan Forensz - mét ledenkorting

Forensz en leger des heils

Wij zijn een inkoopsamenwerking aangegaan met Forensz. Zij ontzorgen werkgevers en werknemers bij het beheren van ov-kaarten.

Forensz helpt organisaties bij het beheer en gebruik van abonnementen voor reizen met het openbaar vervoer. Van het bestellen, wijzigen en verlengen tot het stopzetten van vervoerbewijzen van medewerkers.

Sinds 2021 heeft Forensz een speciale aanbieding waar alle leden van Goede Doelen Nederland, groot en klein, gebruik van kunnen maken. Zo kun je de ov-administratie tegen lage kosten uitbesteden. Op dit moment maakt Leger des Heils gebruik van de diensten van Forensz voor maar liefst 550 medewerkers en is zeer positief over de mogelijkheden die Forensz biedt.

We hebben aan Leger des Heils gevraagd of de samenwerking met Forensz bijdraagt aan de doelstellingen die zij binnen de organisatie hebben:
“In het faciliteren en vergoeden van duurzame en veilige alternatieven voor de auto, kunnen we onze medewerkers, in samenwerking met Forensz, een goed aanbod doen. Er zijn meerdere mogelijkheden in de keuze van vervoer en dat is een goede zaak.”

Wil jij je medewerkers ook graag alternatieven bieden en duurzaam laten reizen? Bekijk dan het aanbod van Forensz. De ledentarieven staan achter de inlog. Direct contact opnemen? Mail dan naar leon.zwanenburg@vccr.nl

Laatste ledenberichten

Agenda kalenderpunaise 740x320
Academie aanbod marketing en fondsenwerving september, oktober en november 2024
Marketing & fondsenwerving
Afscheid Jan van Berkel 27 juni
Afscheid van Jan van Berkel, voorzitter raad van toezicht Goede Doelen Nederland
Account GDN
Heb jij je account op onze website al persoonlijk gemaakt?