Collectieve korting op je lopende zorgverzekering bij zeven aanbieders

Als lid kun je via Heilbron profiteren van collectiviteitskorting op diverse basis- en aanvullende zorgverzekeringen. ​De volgende zeven verzekeraars zijn onderdeel van de collectiviteit: Avéro Achmea, CZ, Menzis, Ohra, ONVZ, VGZ, en Zilveren Kruis.

Ben je al verzekerd bij een van deze verzekeraars, maar ontvang je nog geen collectieve korting? Dan kun je overstappen naar het zorgcollectief en de rest van het jaar van de korting profiteren. Het premievoordeel wordt vaak in de eerstvolgende maand al verrekend. De korting geldt ook voor vrijwilligers en gezinsleden.

De helpdesk van Heilbron is 24/7 telefonisch bereikbaar voor vragen en advies. Zij bieden ook wachtlijstbemiddeling, begeleiding bij nota’s en declaraties en verhaalservice na een ongeluk, waarbij de schade kosteloos wordt verhaald.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Max Willemsen, adviseur zorgverzekeringen bij Heilbron, telefoon: 088 - 121 02 22, e-mail: max.willemsen@heilbron.nl. Lees meer op de website van Heilbron. Bekijk hier het uitgebreide ledenvoordeel (achter de inlog).

Laatste ledenberichten

Detron Oaktree logo 600x300
Nieuwe inkoopsamenwerking: zakelijke mobiele telefonie via Detron en Oaktree Group
Inkoop
Gekleurde handjes
Nieuwe ledentarieven voor de inzet van trainees via High Select
Inkoop
Tweedekamer
Consumentenagenda van de minister van EZK