HR Inkoop

Doe de Inclusie Scan van Realise

Organisaties met een divers medewerkersbestand en een inclusieve werkomgeving zijn succesvoller. De Inclusie Scan van Realise (onderdeel van Schouten & Nelissen) biedt strategische stuurinformatie om vanuit de kracht van diversiteit inclusief en productief samen te werken. Deze scan brengt de factoren in kaart die een sociaal veilig en inclusief werkklimaat beïnvloeden, waaronder:

  • Positief werkklimaat
  • Sociale veiligheid
  • Inclusief leiderschap
  • Inclusie (jezelf kunnen zijn)
  • Persoonlijke hulpbronnen: veranderbereidheid - nieuwsgierigheid - onbewuste vooroordelen
  • Energiebronnen: vertrouwen, samenwerking en sociale steun
  • Werkplezierr

Leden ontvangen al enige tijd 15% korting op medewerkersonderzoeken en competentiescans bij Realise. En nu dus ook op Inclusie Scans.

Na het invullen van de Inclusie Scan ontvangt de respondent direct een eigen feedbackrapport met tips en adviezen om zelf mee aan de slag te gaan.

Op organisatieniveau worden de resultaten van de Inclusie Scan gepresenteerd in een online dashboard. Het dashboard geeft inzicht in de factoren die een sociaal veilig en inclusief werkklimaat beïnvloeden. Het dashboard bevat scores per organisatie, afdeling, team, functiegroep en demografische groep. De scores zijn te vergelijken tussen de groepen onderling, maar ook met de Europese benchmark en een trendweergave in de tijd.

Bekijk een demo van de vragenlijst van de Inclusie Scan om een beeld te krijgen (je kan hier voorbeeldvragen invullen, maar niet indienen).

Hier vind je, onder DOCUMENTEN, een voorbeeld van een feedbackrapport (achter de inlog) of lees hier meer over de Inclusie Scan.

Realise is onderdeel van Schouten & Nelissen, partner van Goede Doelen Nederland. Leden krijgen korting op trainingen en opleidingen en werknemersonderzoeken. Wil je meer weten over de onderzoeken en scans van Realise? Neem dan contact op met Maaike Croonen via info@realise.nl of 0418 - 688 688.

Laatste ledenberichten

Governance academy logo
IPB-korting op opleidingen van Governance Academy
Detron Oaktree logo 600x300
Nieuwe inkoopsamenwerking: zakelijke mobiele telefonie via Detron en Oaktree Group
Inkoop
Gekleurde handjes
Nieuwe ledentarieven voor de inzet van trainees via High Select
Inkoop