FaberExposize helpt bij creëren veilige werkomgeving

FaberExposize heeft een range aan producten ontwikkeld die kunnen worden ingezet voor het creëren van een veilige werkomgeving waar het risico om besmet te worden met het coronavirus zo laag mogelijk is. Onderdeel daarvan is het zorgdragen voor eenduidige communicatie van buiten tot binnen in de kantooromgeving. Het productaanbod is ingedeeld in 3 onderdelen: social distancing/awareness, persoonlijke hygiëne en persoonlijke bescherming.

FaberExposize heeft een range aan producten ontwikkeld die kunnen worden ingezet voor het creëren van een veilige werkomgeving waar het risico om besmet te worden met het coronavirus zo laag mogelijk is. Onderdeel daarvan is het zorgdragen voor eenduidige communicatie van buiten tot binnen in de kantooromgeving.

Het productaanbod is ingedeeld in 3 onderdelen: social distancing/awareness, persoonlijke hygiëne en persoonlijke bescherming.

Enkele voorbeelden

  • Vloermarkeringen voor 1,5 meter afstand aanduiding
  • Handenwas zuiltjes
  • Stoelcovers
  • Vloermatten en lopers
  • Transparante scheidingswanden
  • Vloerstickers routing/verkeerspijlen

De artikelen zijn blanco of met eigen bedrukking verkrijgbaar. Hier vind je een overzicht van de beschikbare producten.

FaberExposize is partner van Goede Doelen Nederland. Leden krijgen korting op de producten van FaberExposize. Lees hier meer over het ledenvoordeel. Wil je kennis maken met FaberExposize, neem dan contact op met Robin Verwoerd of Daan Koh via 088 - 480 1100.

Laatste ledenberichten

Agenda kalenderpunaise 740x320
Academie aanbod marketing en fondsenwerving september, oktober en november 2024
Marketing & fondsenwerving
Afscheid Jan van Berkel 27 juni
Afscheid van Jan van Berkel, voorzitter raad van toezicht Goede Doelen Nederland
Account GDN
Heb jij je account op onze website al persoonlijk gemaakt?