Geef inhoud aan ethisch leiderschap via online training van Nyenrode

Op dinsdag 16 juni a.s. vindt de online training Ethisch Leiderschap van Nyenrode plaats. De training is ontwikkeld voor directeuren, projectleiders en/of coördinatoren en maakt onderdeel uit van een breed ondersteuningsaanbod van Goede Doelen Nederland en Partos op het gebied van integriteit.

Voor een integere cultuur en organisatie is het belangrijk dat leidinggevenden het gesprek over integriteit aangaat met de medewerkers en dat medewerkers er onderling over praten. De toon van de leiding hierin geeft het voorbeeld. Tijdens de training Ethisch Leiderschap leer je hoe je het goede voorbeeld geeft en de juiste toon zet. Hoe je inhoud kunt geven aan ethisch leiderschap.
De training behandelt in een dag – heel praktisch en concreet - de rol van de leidinggevende op het gebied van integriteit via vragen als: wat verwachten medewerkers en hoe kan je het gesprek aangaan over dilemma’s. Verder gaat de training over integriteitrisico’s, regelingen, vermoedens van integriteitschendingen en meer.

De werkvorm is interactief en maakt gebruik van diverse leuke online mogelijkheden. Met pauzes, offline opdrachten en werken in subgroepen wordt gezorgd voor afwisseling in de online omgeving.
Bij minimaal 7 deelnemers gaat de training door. Het maximum aantal is 12. De training is van 9.30 tot 16.30 uur en kost € 255,- per deelnemer.

Klik hier voor meer informatie (inloggen vereist) of neem contact op met Anjelène van Vliet.

Laatste ledenberichten

Factsheet inkoop 2023 740x320
Jaaroverzicht: inkoopafspraken 2023
Inkoop
Agenda kalenderpunaise 740x320
Academie aanbod marketing en fondsenwerving september, oktober en november 2024
Marketing & fondsenwerving
Afscheid Jan van Berkel 27 juni
Afscheid van Jan van Berkel, voorzitter raad van toezicht Goede Doelen Nederland