Inkoop

Ledentarieven 2023 voor adverteren bij BNR nieuwsradio en Het Financieele Dagblad

Ook in 2023 gelden er weer speciale ledentarieven bij FD Mediagroep voor adverteren in het Financieele Dagblad en/of op BNR Nieuwsradio. De tarieven voor 2023 zijn nu bekend. We hebben goed nieuws: de ledentarieven stijgen niet, maar blijven gelijk aan 2022. Voor een aantrekkelijk ledentarief krijg je minimaal 220 radiospots op BNR Nieuwsradio of minimaal 16 plaatsingen in het Financieele Dagblad. In de praktijk zijn dat er vaak meer.

Ook in 2023 gelden er weer speciale ledentarieven bij FD Mediagroep voor adverteren in het Financieele Dagblad en/of op BNR Nieuwsradio. De tarieven voor 2023 zijn nu bekend. We hebben goed nieuws: de ledentarieven stijgen niet, maar blijven gelijk aan 2022.

Voor een aantrekkelijk ledentarief krijg je minimaal 220 radiospots op BNR Nieuwsradio of minimaal 16 plaatsingen in het Financieele Dagblad. In de praktijk zijn dat er vaak meer. Je kunt ook een pakket voor een half jaar afnemen tegen de helft van de kosten. De tarieven voor 2023 vind je hier (achter de inlog). Heb je nog geen radiospot klaarliggen? FD Mediagroep produceert deze voor je tegen een aantrekkelijk ledentarief.

Door te adverteren bij de FD Mediagroep kom je onder de aandacht van 135.000 FD lezers per dag en 470.000 BNR luisteraars per week. Zowel BNR als het FD bereiken een hoogopgeleide en kapitaalkrachtige doelgroep. Ruim 78,7% van de FD-lezers doneert aan tenminste één goed doel en 63,7% van de BNR-luisteraars doneert aan minimaal één goed doel (uit onderzoek NLO en NOM).

Omdat de advertenties over het hele jaar worden verspreid, is het van belang dat je uiterlijk 31 december aan de FD Mediagroep doorgeeft of jouw organisatie in 2023 gebruik wil maken van dit aanbod.

Voor aanmelden of meer informatie kun je contact opnemen met James Ford van FD Mediagroep via onderstaande contactgegevens.

FD Mediagroep is partner van Goede Doelen Nederland op het gebied van media. Lees meer over het ledenvoordeel en de tarieven van FD Mediagroep. Wil je kennis maken, neem dan contact op met James Ford via James.ford@fdmediagroep.nl of 020 - 592 88 88.

Laatste ledenberichten

Ledenbericht Trends Vrijwillige Inzet 2024
E-book: Trends Vrijwillige Inzet 2024
Vrijwilligersmanagement
Rode kubussen Graydon 740x320
GraydonCreditsafe geeft inzicht in je zakelijke relaties
Inkoop
I agree contract pen Seneca bericht 740x320
Wijziging tarieven voor online overeenkomst periodiek schenken
Inkoop