Lyreco draagt bij aan de verduurzaming

Lyreco werkt sinds kort samen met WEPA, een producent van innovatieve en duurzame toilethygiëne-producten. Samen leveren ze BlackSatino: een duurzaam toilethygiëneconcept dat volledig circulair is.

De oplossingen van BlackSatino worden gemaakt van 100% duurzame en verantwoorde grondstoffen. Zo wordt er bijvoorbeeld gebruik gemaakt van oud papier en gebruikte kartonnen bekers om het hygiënepapier te maken. De producten worden volledig C02-neutraal geleverd in volledig gerecycleerde verpakkingen. Dit zorgt ervoor dat zowel de klant als Lyreco de milieudoelstellingen behalen.

Naast een circulair toiletconcept biedt Lyreco ook een ruim aanbod aan duurzame kantoorartikelen. Denk hierbij aan gerecycleerde pennen of post-its. Om te weten welke producten duurzame eigenschappen bevatten, gebruik je de eco-filter in de webshop van Lyreco.

Lyreco is partner van Goede Doelen Nederland. Leden krijgen korting op hun tarieven voor. Wil je meer weten? Neem contact op met Stephanie Tanis van Lyreco (stephanie.tanis@lyreco.com / 06 - 26 53 85 88).

Laatste ledenberichten

Factsheet inkoop 2023 740x320
Jaaroverzicht: inkoopafspraken 2023
Inkoop
Agenda kalenderpunaise 740x320
Academie aanbod marketing en fondsenwerving september, oktober en november 2024
Marketing & fondsenwerving
Afscheid Jan van Berkel 27 juni
Afscheid van Jan van Berkel, voorzitter raad van toezicht Goede Doelen Nederland