Lyreco draagt bij aan de verduurzaming

Lyreco werkt sinds kort samen met WEPA, een producent van innovatieve en duurzame toilethygiëne-producten. Samen leveren ze BlackSatino: een duurzaam toilethygiëneconcept dat volledig circulair is.

De oplossingen van BlackSatino worden gemaakt van 100% duurzame en verantwoorde grondstoffen. Zo wordt er bijvoorbeeld gebruik gemaakt van oud papier en gebruikte kartonnen bekers om het hygiënepapier te maken. De producten worden volledig C02-neutraal geleverd in volledig gerecycleerde verpakkingen. Dit zorgt ervoor dat zowel de klant als Lyreco de milieudoelstellingen behalen.

Naast een circulair toiletconcept biedt Lyreco ook een ruim aanbod aan duurzame kantoorartikelen. Denk hierbij aan gerecycleerde pennen of post-its. Om te weten welke producten duurzame eigenschappen bevatten, gebruik je de eco-filter in de webshop van Lyreco.

Lyreco is partner van Goede Doelen Nederland. Leden krijgen korting op hun tarieven voor. Wil je meer weten? Neem contact op met Stephanie Tanis van Lyreco (stephanie.tanis@lyreco.com / 06 - 26 53 85 88).

Laatste ledenberichten

Beeld en Geluid gebouw 740x320
Jubileum: 60 jaar Socutera
Communicatie
Kennisfestival 740x320
Save the date: Kennisfestival op donderdag 7 november 2024 in Amersfoort
Integriteit
29 mei: Workshop: Dilemma’s in je werk – het maken van integere afwegingen in de praktijk