NIEUW: Directeurenkring met jaarlijks minimaal vier bijeenkomsten

Goede Doelen Nederland wil jaarlijks minimaal vier Directeurenkringen organiseren. Dit zijn bijeenkomsten specifiek voor directeuren van lid organisaties. Tijdens de bijeenkomsten bespreken we onderwerpen die van belang zijn voor de toekomst van de sector. Een eerste bijeenkomst over de actuele ontwikkelingen met betrekking tot de huis-aan-huis werving heeft inmiddels plaatsgevonden. Om de onderwerpen te bepalen en de bijeenkomsten voor te bereiden wordt een groep van directeuren geformeerd.

Goede Doelen Nederland wil jaarlijks minimaal vier Directeurenkringen organiseren. Dit zijn bijeenkomsten specifiek voor directeuren van lid organisaties. Tijdens de bijeenkomsten bespreken we onderwerpen die van belang zijn voor de toekomst van de sector. Een eerste bijeenkomst over de actuele ontwikkelingen met betrekking tot de huis-aan-huis werving heeft inmiddels plaatsgevonden.

Om de onderwerpen te bepalen en de bijeenkomsten voor te bereiden wordt een groep van directeuren geformeerd. Een aantal directeuren heeft al aangegeven daar graag aan te willen deelnemen. Mocht je ook belangstelling hebben of onderwerpen willen aandragen die je graag met collega directeuren zou willen bespreken, laat dit ons vooral weten via plug@goededoelennederland.nl.

Voorafgaand aan de ALV van 24 november is een tweede Directeurenkring speciaal voor directeuren van collecterende fondsen om met elkaar te spreken over de actuele ontwikkelingen en de toekomst van de collecte. Deze bijeenkomst zal worden geleid door Tom Oostrom, directeur van de Nierstichting.

Laatste ledenberichten

Ledenbericht Trends Vrijwillige Inzet 2024
E-book: Trends Vrijwillige Inzet 2024
Vrijwilligersmanagement
Rode kubussen Graydon 740x320
GraydonCreditsafe geeft inzicht in je zakelijke relaties
Inkoop
I agree contract pen Seneca bericht 740x320
Wijziging tarieven voor online overeenkomst periodiek schenken
Inkoop