Bedrijfsvoering & financiën

Nieuwe inkoopsamenwerking: TT3P (cybersecurity diensten)

Wij zijn een inkoopsamenwerking aangegaan met The Trusted Third Party (TT3P), specialist in cybersecurity diensten. TT3P helpt met het optimaal inrichten van informatiebeveiliging op het vlak van techniek, beleid, organisatie en mens. Zo kan het risico op gijzeling van bedrijfssystemen, bedrijfsgegevens en het onrechtmatig toegang verkrijgen tot data door onbevoegde derden aanmerkelijk worden verkleind.

TT3P heeft oplossingen en ondersteuning beschikbaar voor zowel grote als kleine organisaties en is goed bekend met de bedrijfsvoering van goede doelen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de flexibele inzet van een cybersecurity specialist, een cybersecurity scan of security awareness trainingen.

Speciaal voor leden van Goede Doelen Nederland geldt een korting op de reguliere tarieven. Voor organisaties in bezit van een Erkenning categorie A, B of C geldt een extra gereduceerd tarief voor het uitvoeren van een cybersecurity scan.

Lees meer over TT3P, hun diensten en tarieven (deze staan achter de inlog)

Ter introductie biedt TT3P een gratis beleidssessie cybersecurity voor directie, management en/of bedrijfsvoering. Neem hiervoor direct contact op met TT3P.

Voor meer informatie of het plannen van de gratis beleidssessie kun je contact opnemen met Patrick Jordens van TT3P via 088 - 38 38 38 3 of patrick.jordens@tt3p.nl.

Goede Doelen Nederland heeft met bijna 50 leveranciers ledenvoordeel afgesproken. Deze voordelen zijn exclusief toegankelijk voor leden. Je vindt de inkoopafspraken hier, verdeeld over 9 categorieën. Tarieven en kortingen staan meestal achter de inlog.

Laatste ledenberichten

Gekleurde handjes
Nieuwe ledentarieven voor de inzet van trainees via High Select
Inkoop
Tweedekamer
Consumentenagenda van de minister van EZK
Communities 2
Maak gebruik van onze communities