Inkoop

Nieuwe ledentarieven voor de inzet van trainees via High Select

Gekleurde handjes

Leden kunnen met korting trainees van High Select inzetten op het gebied van onder andere marketing, HR, financiën, communicatie, beleid en kwaliteit.

Als lid van Goede Doelen Nederland kun je al enige tijd met ledenkorting trainees van High Select inzetten als extra ondersteuning of tijdelijke vervanging bij afwezigheid van vaste medewerkers op het gebied van onder andere marketing, HR, financiën, communicatie, beleid en kwaliteit.

We hebben nu nieuwe, lagere tarieven voor leden afgesproken.

Ledenkorting
Leden van Goede Doelen Nederland betalen lagere uurtarieven bij de inzet van een trainee. De hoogte van het tarief hangt af van de ervaring die de trainee al heeft.

Lees hier meer over de tarieven en kortingen (onder inkoopafspraken; de ledentarieven staan achter de inlog).

Over High Select
High Select houdt zich bezig met het ontwikkelen en inzetten van academici via traineeships. Zo kun je maatschappelijk betrokken en analytisch sterke trainees inzetten voor een periode van 4 tot 12 maanden. High Select heeft al meer dan 500 trainees opgeleid; 52% blijft bij de laatste opdrachtgever werken.

Goede Doelen Nederland heeft met bijna 50 leveranciers ledenvoordeel afgesproken. Deze voordelen zijn exclusief toegankelijk voor leden. Bekijk alle inkoopafspraken, verdeeld over 10 categorieën. Tarieven en kortingen staan meestal achter de inlog, alleen toegankelijk voor leden.

Laatste ledenberichten

Tweedekamer
Consumentenagenda van de minister van EZK
Communities 2
Maak gebruik van onze communities
Kantoor
Op zoek naar nieuwe huurruimte?