Reserveer Socutera zendtijd voor 2020

Vanaf dinsdag 1 oktober kan het weer: een Socutera uitzendweek reserveren, voor 2020. Socutera geeft goede doelen met Erkenning de mogelijkheid om tegen minimale kosten een spot uit te zenden op NPO 1, 2 en 3 - en voor leden is het nog eens extra voordelig. Een uitzendweek levert je zo'n 1,5 miljoen kijkers op.

Socutera is al 55 jaar een sterk, betrouwbaar merk en goede doelen maken dan ook graag gebruik van onze zendtijd. Socutera maakt zelf geen uitzendingen, de spots worden aangeleverd door de goede doelen zelf. Uiteraard zijn er criteria waaraan de spots moeten voldoen, je leest er alles over in de voorwaarden en aanleverspecificaties.

Reserveren
Zendtijd voor 2020 kun je vanaf dinsdag 1 oktober reserveren via het online reserveringsformulier. Daarbij krijgen goede doelen die zijn aangesloten bij Stichting Collecteplan en collecteren volgens het collecterooster 2020, t/m donderdag 31 oktober voorrang op zendtijd in hun eigen collecteweek. Vanaf 1 november worden alle uitzendweken vrijgegeven en mogen alle erkende goede doelen deze zendtijd reserveren.

Als goed doel dat niet is aangesloten bij Collecteplan, kun je vanaf 1 oktober een ‘vrije’ week uit het collecterooster reserveren. Interesse in een week die als collecteweek staat ingedeeld? Je mag een reservering maken – als het collecterende goede doel de week niet voor 1 november reserveert, is hij voor jou.

Tarieven
Uitzenden bij de NPO via Socutera is voor goede doelen een van de voordeligste manieren om een miljoenenpubliek te bereiken. Voor leden is het zelfs extra voordelig. Bovenop de ledenkorting heb je als lid het voordeel dat er, in verband met de vrijstelling, geen btw wordt berekend (voor niet-leden geldt geen btw-vrijstelling).

Standaardweek: 1 uitzendweek voor 1 goed doel

  • Leden: € 2.655 | Niet-leden: € 3.150 excl. 21% btw
  • 1 Week te zien op NPO 1, 2 en 3 met een lange spot en een korte spot
  • De lange spot wordt ca. 5 keer uitgezonden, de korte spot gemiddeld 6 keer
  • Aanleveren: 1 korte spot (min. 20 - max. 30 seconden) + 1 lange spot (min. 90 - max. 95 seconden)

Blokweek: 3 goede doelen delen een uitzendweek

  • Leden: € 1.350 | Niet-leden: € 1.500 excl. 21% btw
  • 1 Week te zien op NPO 1, 2 en 3 met een lange spot bestaande uit de korte spots van 3 goede doelen, en een eigen korte spot op één van de 3 NPO's.
  • De gecombineerde lange spot wordt ca. 5 keer uitgezonden, de korte spot gemiddeld 2 keer
  • Aanleveren: 1 korte spot (min. 20 - max. 30 seconden)

Meer weten?
Lees hier meer over Socutera of neem contact op met Amanda Meijerink via socutera@goededoelennederland.nl of 020 - 422 99 77 (van dinsdag t/m vrijdag, algemeen nummer).

Laatste ledenberichten

Beeld en Geluid gebouw 740x320
Jubileum: 60 jaar Socutera
Communicatie
Kennisfestival 740x320
Save the date: Kennisfestival op donderdag 7 november 2024 in Amersfoort
Integriteit
29 mei: Workshop: Dilemma’s in je werk – het maken van integere afwegingen in de praktijk