Reserveren zendtijd

MOGELIJKHEDEN

  1. Standaardweek: één goed doel is één week zichtbaar met vijf uitzendingen van 90 seconden op vaste momenten en daarnaast gemiddeld zes keer met een spot van 30 seconden.
     
  2. Blokuitzending: drie goede doelen zijn één week zichtbaar met een gezamenlijke blokuitzending, waarin wij drie spots van 30 seconden aan elkaar monteren tot één uitzending van 90 seconden. Daarnaast is ieder goed doel afzonderlijk gemiddeld nog twee keer zichtbaar met de eigen spot van 30 seconden.

Een uitgebreide beschrijving van de uitzendmogelijkheden lees je op deze pagina.  

WACHTLIJST

Is de uitzendweek van jouw keuze niet meer beschikbaar? Dan zetten we je graag (geheel vrijblijvend) op de wachtlijst. Stuur daarvoor een mail naar socutera@goededoelennederland.nl. Graag onder vermelding van de uitzenddata (altijd van zaterdag tot en met vrijdag), de organisatienaam en je eigen contactgegevens.

Stel een vraag

Amanda Meijerink

Socutera en bureaumedewerker
020 - 422 99 77
Email
Documenten
  • Uitzendweek
    van
    t/m
  • Blok uitzending

Socutera reserveren zendtijd

Weken die reeds gereserveerd zijn, kun je niet selecteren. De aanvraag via onderstaand formulier is onder voorbehoud van beschikbaarheid en de reservering is pas definitief na onze bevestiging.

Als een week niet selecteerbaar is, dan is deze uitzendweek reeds gereserveerd. Een plaats op de wachtlijst vraagt u aan door een mail te sturen naar socutera @goededoelennederland.nl.
Zendtijd bij Socutera is uitsluitend beschikbaar voor goede doelen die in het bezit zijn van de Erkenning Goede Doelen. Deze erkenning kan worden aangevraagd bij het Centraal Bureau Fondsenwerving (CBF).