Reserveren zendtijd

Een week lang uw goede doel zichtbaar op NPO1, 2 en 3? Vul dan onderstaand reserveringsformulier in.

 

UITZENDMOGELIJKHEDEN IN HET KORT

 

 1. Het standaardweekpakket
  Bij het standaardweekpakket is één goed doel de hele uitzendweek zichtbaar. Er zijn vijf uitzendingen van ongeveer 90 seconden op vaste momenten en daarnaast is gemiddeld zes keer de korte spot van ongeveer 30 seconden zichtbaar.
   
 2. De blokuitzending
  Bij een blokuitzending delen drie goede doelen de uitzendweek. In de vijf uitzendingen van ongeveer 90 seconden zijn alle drie de doelen te zien met elk een spot van ongeveer 30 seconden. Daarnaast is ieder doel afzonderlijk nog gemiddeld twee keer te zien met hun eigen spot van 30 seconden.

 

Op deze pagina lees je de uitgebreide beschrijving van de uitzendmogelijkheden. Om direct een uitzendweek te reserveren, vul je onderstaand reserveringsformulier in.

 

De aanvraag via onderstaand formulier is onder voorbehoud van beschikbaarheid. De reservering is definitief na onze bevestiging.

Stel een vraag

Eveline Roux

ledenservice en Socutera
020 - 422 99 77
Email
Documenten
Bekijk ook
Externe links
 • Uitzendweek
  van
  t/m
 • Blok uitzending

Socutera reserveren zendtijd

Selecteer in de kalender een vrije week. Weken die reeds gereserveerd zijn, kun je niet selecteren. In het opmerkingenveld kun je aangeven of je een standaard- of een blokuitzending wilt reserveren.