Marketing & fondsenwerving

Whooz geeft adressenbestand consumenten gratis aan goede doelen

Op de Vakdag Fondsenwerving heeft Whooz, hoofdsponsor van de Vakdag, bekend gemaakt dat zij het ‘Whooz basis bestand residentiele adressen’ gratis beschikbaar willen stellen aan alle goede doelen in Nederland. Jan Louwris van Whooz: “We vinden eigenlijk dat iedere organisatie in Nederland recht heeft op een geschoond adressenbestand van consumenten, zodat organisaties kunnen beschikken over een zo schoon mogelijk DM-bestand.

Op de Vakdag Fondsenwerving heeft Whooz, hoofdsponsor van de Vakdag, bekend gemaakt dat zij het ‘Whooz basis bestand residentiele adressen’ gratis beschikbaar willen stellen aan alle goede doelen in Nederland.

Jan Louwris van Whooz: “We vinden eigenlijk dat iedere organisatie in Nederland recht heeft op een geschoond adressenbestand van consumenten, zodat organisaties kunnen beschikken over een zo schoon mogelijk DM-bestand.”

Je kunt het bestand gebruiken om de contacten in je database op basis van de combinatie ‘postcode + huisnummer + toevoeging’ direct te converteren naar een eenduidig geschreven adres. Hiermee voorkom je fouten in verzendingen van poststukken waardoor retourstromen worden beperkt. Dit voorkomt onnodige verspilling van papier, bovendien bespaar je op porto – en printkosten. Whooz laat de goededoelensector hier graag van profiteren, zodat de besparingen direct ten goede komen aan het goede doel zelf. NB: het bestand bevat enkel de Nederlandse adressen en postcodes, niet de persoonsnamen die bij de adressen horen.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jan Louwris, zijn contactgegevens staan hieronder. Je kunt het adressenbestand bestellen via deze link.

Whooz, segmentatie- en doelgroepsspecialist, is partner van Goede Doelen Nederland. Leden krijgen korting op hun diensten, zoals de Whize (sub)segmenten en Whize Socio-eco en demo data waarmee je je database kunt verrijken. Lees meer over de diensten en tarieven van Whooz of neem contact op met Jan Louwris van Whooz via jan@whooz.nl of 06 - 22 93 02 96.

Laatste ledenberichten

Governance academy logo
IPB-korting op opleidingen van Governance Academy
Detron Oaktree logo 600x300
Nieuwe inkoopsamenwerking: zakelijke mobiele telefonie via Detron en Oaktree Group
Inkoop
Gekleurde handjes
Nieuwe ledentarieven voor de inzet van trainees via High Select
Inkoop