Voor wie?

Deze Masterclasses zijn gericht op managers en medewerkers van goede doelen die een specifieke taak hebben op het gebied van particuliere fondsenwerving.

Misschien werk jij op een vakspecialistisch terrein binnen je organisatie en heb je behoefte aan meer overzicht en inzicht in het totale plaatje van de fondsenwerving? Of kom je uit de commerciële wereld en moet je wennen aan hoe fondsenwerving bij een goed doel werkt? Of misschien ben jij kanaalmanager Face to Face en zoek je tips hoe je met je uitvoerend bureau effectiever kan werken?

Het komt allemaal aan bod in één van deze Masterclasses.

De Masterclass Kanaalmanagement Face to Face en Telemarketing is geschikt voor beginnende kanaalmanagers die verantwoordelijk zijn voor telemarketing, huis-aan-huis werving of straatwerving en die zich verder willen bekwamen in dit vakgebied.

De Masterclass De basics van een Programma Particuliere Fondsenwerving? is geschikt voor personen die verantwoordelijk zijn voor het strategische plan voor particuliere donateurs die meer grip willen krijgen op het grotere plaatje.