Meest impactvolle organisatie

Op 9 december 2021 vond er een webinar plaats over de nieuwe Inspirerende40 : het jaarlijkse onderzoek naar de meest inspirerende organisaties volgens Nederlanders. Joris van Zoelen, strateeg en partner van Synergie, bespreekt deze Inspirerende40 en gaat daarover in gesprek met Marieke van Schaik, directeur Rode Kruis.

Opvallend is dat Nederland steeds meer kiest voor impactorganisaties, die in 2021 met 23 organisaties in de lijst vertegenwoordigd zijn. Joris zal in het bijzonder ook dieper ingaan op het goede doel dat in 2021 het hoogst scorende goede doel is geworden in de Inspirerende40: het Rode Kruis! Hij spreekt erover met Marieke van Schaik, directeur Rode Kruis. De hele lijst en het magazine kun je vinden op https://www.synergie.nl/inspir....

Joris van Zoelen is strateeg en partner, maar vooral Business Idealist. Hij groeide op in een gezin waar de babyboomer en de idealist elkaar ontmoette en startte in 1995 Synergie om te werken aan meer menswaardigheid in de economie. Vandaag is dat geëvolueerd naar Business for Good, waarbij hij – samen met de teamgenoten – organisaties helpt in de transitie van middelgrote en grote organisaties in talloze sectoren. Het uitgangspunt is altijd hetzelfde: hoe kunnen we positieve impact maken met een gezonde en groeiende organisatie. Joris is multi-ondernemer, columnist, spreker en gastdocent.