Communicatie ondersteuning

Mijn eenmalige gift still uit tvspot

Om de introductie van Mijn eenmalige gift naar je achterban te ondersteunen zijn er een aantal communicatiemiddelen ontwikkeld die je hiervoor kunt inzetten. Zo is er een animatiefilmpje en is er voor social media rechtenvrij beeldmateriaal gemaakt. Verder zijn er advertenties ontwikkeld in allerlei formaten die geschikt zijn voor diverse media.

Animatiefilmpje

De animatiefilm van 30 seconden is beschikbaar voor online gebruik. Dit filmpje kan geplaatst worden op je eigen website als embedded filmpje via YouTube of je kunt het daar downloaden. Het animatiefilmpje kan gebruikt worden in digitale nieuwsbrieven of op de socials. Het filmpje is ook te zien op de landingpagina voor donateurs. Je kunt in je communicatie verwijzen naar deze landingspagina. In het filmpje wordt donateurs eenvoudig uitgelegd hoe Mijn eenmalige gift werkt.

Animatietekeningen

Naast de animatiefilm zijn er ook animatie tekeningen beschikbaar. Deze tekeningen hebben dezelfde ‘look & feel’ als de animatiefilm en kunnen vooral in offline kanalen ingezet worden.

Ander beeldmateriaal

Er is divers beeldmateriaal beschikbaar (foto’s afbeeldingen van de Mijn eenmalige gift kaarten, etc.), onderaan deze pagina. Al het beeldmateriaal kun je rechtenvrij gebruiken in bijvoorbeeld je eigen folder/flyer of andere uitingen.