Goededoelen.nl is vernieuwd

Goededoelen nl

Het vertrouwen van de samenleving in goede doelen is van groot belang. Niet alleen voor goede doelen zelf, maar ook voor de sector als geheel. Een aantal jaren geleden hebben wij als brancheorganisatie daarom de publiekswebsite goededoelen.nl ingericht. De website heeft onlangs op inhoud en navigatie een nieuwe uitstraling gekregen waardoor de informatie nu aantrekkelijker en toegankelijker is.

Ken jij de website goededoelen.nl?
Op goededoelen.nl kunnen geïnteresseerden informatie vinden over doneren, schenken en nalaten, transparantie en toezicht op goede doelen en er is een overzicht van de vacatures bij goede doelen.

Jouw organisatie en verhalen op goededoelen.nl
Al onze leden hebben een eigen pagina op goededoelen.nl, dus ook jouw organisatie is op de site te vinden. Maar dat is niet alles. We plaatsen regelmatig nieuws van onze leden op de site, zodat bezoekers op de hoogte blijven van alle bijzondere initiatieven en ontwikkelingen binnen de sector. Binnenkort wordt de site aangevuld met nog meer impactverhalen uit onze publicatie ‘wat maakt goede doelen onmisbaar voor onze samenleving’. Deze verhalen, samen met de vrijwilligersverhalen, zullen we ook via onze sociale mediakanalen op Instagram en Facebook onder de aandacht te brengen.

Heb je impact- en/of vrijwilligersverhalen die je graag wil delen? Vertel het ons! Dan plaatsen wij ze op goededoelen.nl en zetten we ze op onze socials!

Laatste nieuws

Euros geld briefjes 740x320
Onderscheid in risiconiveau stichtingen in derde National Risk Assessment
Tweedekamer
De evaluatie van de giftenaftrek afgerond
Stichting reclame code
Nieuwe Consumenten Adviesraad bij Stichting Reclame Code