Reserveer Socutera zendtijd voor 2023

Collecteer je via Stichting Collecteplan, dan kun je vanaf dinsdag 4 oktober Socutera zendtijd in je collecteweek reserveren voor 2023. Onze leden kunnen erna, vanaf dinsdag 1 november, zendtijd voor 2023 reserveren, met een flinke ledenkorting. Wees er snel bij, de belangstelling is groot! Socutera geeft goede doelen met een Erkenning de mogelijkheid om tegen minimale kosten een tv-spot uit te zenden op NPO 1, 2 en 3.

Collecteer je via Stichting Collecteplan, dan kun je vanaf dinsdag 4 oktober Socutera zendtijd in je collecteweek reserveren voor 2023. Onze leden kunnen erna, vanaf dinsdag 1 november, zendtijd voor 2023 reserveren, met een flinke ledenkorting. Wees er snel bij, de belangstelling is groot!

Socutera geeft goede doelen met een Erkenning de mogelijkheid om tegen minimale kosten een tv-spot uit te zenden op NPO 1, 2 en 3. In 2021 trok een Socutera uitzendweek gemiddeld 1,5 miljoen kijkers.

RESERVEREN VANAF 4 OKTOBER OF 1 NOVEMBER
Goede doelen die collecteren volgens het collecterooster 2023 hebben vanaf 4 oktober vier weken de tijd om zendtijd in hun collecteweek in 2023 reserveren. Vanaf 1 november wordt deze zendtijd vrijgegeven en mogen al onze leden deze en overige weken in 2023 reserveren.

Zendtijd voor 2023 vraag je je gemakkelijk aan via het online reserveringsformulier.

De toewijzing gebeurt op volgorde van ontvangst van het reserveringsformulier. Aanvragen van niet-collecterende organisaties, die eerder dan 1 november worden ingediend, worden niet in behandeling genomen.

Omdat de vraag naar zendtijd groter is dan het aanbod, is het in eerste instantie mogelijk om maar 1 uitzendweek te reserveren. Als er na 15 december nog zendtijd vrij is, kun je als lid een eventuele tweede uitzendweek aanvragen. Leden van Goede Doelen Nederland krijgen voorrang op niet-leden; organisaties die niet lid zijn (maar wel een Erkenning hebben), kunnen pas vanaf 1 januari 2023 zendtijd reserveren.

TARIEVEN EN UITZENDMOGELIJKHEDEN
Bekijk de uitzendmogelijkheden en tarieven voor 2023 op onze site.

Houd er rekening mee dat de spots moeten voldoen aan de Socutera specificaties en voorwaarden, zoals de aanlevering 3 weken voor uitzending en de strikte Socutera-spotlengtes. Na reservering blijf je als organisatie verantwoordelijk voor de kosten, ook wanneer een aanlevering onverhoopt niet plaats kan vinden.

MEER WETEN?
Lees meer over Socutera of neem contact op met Amanda Meijerink via socutera@goededoelennederland.nl of 020 - 422 99 77 (werkdagen: dinsdag t/m vrijdag).

Laatste nieuws

Itgd nieuwsbrief
Nieuws van ITGD
Direct Dialogue
Motie Zeedijk met betrekking tot huis-aan-huis werving en colportage aangenomen
Presentatie Geven in Nederland 2024
Onderzoek ‘Geven in Nederland 2024’ gepubliceerd