Twee nieuwe directeuren: we stellen ze graag aan je voor

Veel succes 580x386

In de afgelopen periode zijn weer twee nieuwe directeuren gestart bij lid organisaties. We stellen ze graag aan je voor.

Jerzy Soetekouw is per 1 maart 2023 gestart als directeur van Humanitas. Eerder was hij directeur-bestuurder van de Vrijwilligers- en Mantelzorg Centrale in Almere. Daarvoor was hij ondermeer werkzaam als wethouder Sociaal domein, Diversiteit en Inclusie, ook in Almere. Jerzy heeft voor Humanitas gekozen vanwege de rijke geschiedenis en de enorme uitstraling van de vrijwilligersorganisatie.

Jerzy Soetekouw: "Het is een beetje eigen aan vrijwilligerswerk: jezelf niet op de borst kloppen. Maar ik wil wat wij voor de samenleving doen juist met heel veel trots uitdragen. Dat we de samenleving samen maken en er voor elkaar zijn op basis van gelijkwaardigheid. Daarom wil ik de komende tijd op verschillende fronten op zichtbaarheid gaan inzetten. Humanitas moet een aantrekkelijke vereniging en werkgever zijn, waar vrijwilligers en beroepskrachten zich graag bij blijven aansluiten. Als onze uitstraling nog sterker wordt en onze naamsbekendheid groeit, zullen ook de deelnemers ons makkelijker weten te vinden. Dat is belangrijker dan ooit in een samenleving waarin mensen tegen veel uitdagingen aanlopen.”

Jerzy Soetekouw, die zichzelf een echte gezinsman noemt, woont met zijn vrouw en drie kinderen in Almere. Buiten het werk zijn sport en spel zijn passie. Zo is de geboren Amsterdammer een Ajax-fan én een spelletjesman. "De afgelopen Oudejaarsavond heb ik doorgebracht met het spelen van Thirty Seconds en dan gaat het er ook fanatiek aan toe, want ik wil graag winnen!"

Kirsten Andres is per 13 maart 2023 gestart als directeur-bestuurder van het Ouderenfonds. Daarvoor was ze voorzitter-directeur van NIMA, de beroepsvereniging voor professionals in marketing, communicatie en sales. Eerder was ze directeur marketing & vereniging van KRO-NCRV.

Kirsten Andres: “De maatschappelijke relevantie van het Ouderenfonds wordt alleen maar groter de komende jaren. Met veel plezier ga ik de impact van het Ouderenfonds vergroten en me inzetten om eenzaamheid onder ouderen zo veel als mogelijk te minimaliseren.”

Laatste nieuws

Belastngenvelop
De bezuiniging door het beperken van de giftenaftrek moet van tafel
Documenten
Hoofdlijnenakkoord raakt goede doelen
Plant n boom
Nieuw lid Goede Doelen Nederland