Deelnemers

Bureau Nalatenschappen werkt voor 39 goede doelen.

De reden waarom mensen Save the Children steunen, is voor iedereen anders. Lees het indrukwekkende levensverhaal van donateur Frits (89) uit Kennemerland*. Na de hongerwinter verblijft hij als kind voor langere tijd in Zweden; een periode in zijn leven die diepe sporen achterliet. “Ik zie nog voor me hoe het Rode Kruis voedselpakketten uit Zweden dropte.”

Jaren later wilde Frits iets terugdoen in de vorm van een schenking en koos hij voor Save the Children.

Roos’ place staat voor de legacy die Rozemarijn heeft achtergelaten.

Rozemarijn was één van de vele vakantiegasten van het Bio Vakantieoord. Samen met haar ouders brachten zij vele vakanties samen door op ons vakantiepark. Rozemarijn die leed aan een ernstige erfelijkheidsziekte, was zeer actief en startte haar actie ‘Met Liefde’ om geld te werven voor het Bio Vakantieoord. Dit resulteerde uiteindelijk in een gift voor een grote tent op ons vakantiepark, Rozemarijn’s eigen plaats, haar legacy die ze wilde achterlaten.

Naast donaties en schenkingen kan Terre des Hommes ook gesteund worden via een nalatenschap. Mensen die dit willen, kunnen bij Angélique van Oversteeg terecht om dit te regelen. Daarna draagt zij het over aan Bureau Nalatenschappen. "En dat doe ik met een goed gevoel", aldus Angélique. "Ik ben zeer tevreden over hoe deskundig en snel de mensen bij Bureau Nalatenschappen alles afronden". Lees verder

Je kunt op verschillende manieren bijdragen aan een goed doel. Bijvoorbeeld met een eenmalige of maandelijkse gift, of steunen voor langere tijd met belastingvoordeel of met een groot bedrag. Gerrit* steunt de Nederlandse Stichting het Gehandicapte Kind door het op te nemen in zijn testament. Lees meer.