Marketing & fondsenwerving

Programma aanbod marketing en fondsenwerving in januari-februari

Agenda740x320

In januari en februari staat er weer een breed pakket aan kennissessies en trainingen over marketing en fondsenwerving op het programma van onze Academie. Lees hieronder meer over de aankomende activiteiten en hoe je je kan aanmelden.

Online kennissessie Mijn eenmalige gift
Dinsdag 16 januari, van 14.00-15.00 uur, online

Op 16 januari organiseren we een online kennissessie over Mijn eenmalige gift, hét alternatief voor de Acceptgiro. Tijdens de sessie delen we analyses van de resultaten van het gebruik van een half jaar Mijn eenmalige gift en tips voor het toepassen van Mijn eenmalige gift in direct mailings. Ook is er aandacht voor de verwerking van Mijn eenmalige gift via Unisys.

Wil jij er ook graag bij zijn? Meld je dan gelijk hier aan.

Webinar mobiliseren jongeren
Donderdag 18 januari, van 10.00-11.00 uur, online

Op donderdag 18 januari vindt het eerste webinar van 2024 plaats! Het webinar gaat over ‘hoe je jongeren mobiliseert en betrekt bij je organisatie’ en wordt verzorgd door Hylke Grasmeijer, projectleider Fair Future Generators & Organizer Bondgenoten bij Milieudefensie en Jamie Groeneveld, projectleider Jongeren & Onderwijs bij COC Nederland.
Je kan je nu al inschrijven!

Training Algemene Verordening Gegevensbescherming voor gevorderden
Donderdag 25 januari van 9.30-16.00 uur, kantoor Goede Doelen Nederland

Ben jij de verantwoordelijke en degene die je collega’s adviseert over hoe om te gaan met privacy vraagstukken en assisteer je bij verwerkersovereenkomsten, het verwerkingsregister en privacy beleid? Dan is deze training voor jou. Tijdens de training bespreken we de verplichtingen. Wat mag wel en wat mag niet? En hoe ga je om met het grijze gebied? We bespreken aan de hand van casuïstiek de ethische kant van het werken met persoonsgegevens.

Meer informatie over het programma, de kosten en het aanmelden klik hier.

Breakfast Club – middle donor benchmark 2023
Dinsdag 6 februari van 9.00-10.00 uur, online

Steeds meer organisaties herkennen de waarde van middle donors. Een groep donateurs die niet zomaar geeft, maar een bewuste bijdrage levert en graag betrokken is bij jouw organisatie. Ben jij benieuwd wat middle donorwerving kan opleveren voor jouw organisatie? Of naar wat het andere goede doelen in 2023 heeft opgeleverd? Schuif dan online aan bij deze Breakfast Club!

Voor meer informatie en aanmelden klik hier.

Bekijk alle marketing en fondsenwerving activiteiten van de Academie hier.

Laatste ledenberichten

Beeld en Geluid gebouw 740x320
Jubileum: 60 jaar Socutera
Communicatie
Kennisfestival 740x320
Save the date: Kennisfestival op donderdag 7 november 2024 in Amersfoort
Integriteit
29 mei: Workshop: Dilemma’s in je werk – het maken van integere afwegingen in de praktijk