Individuele loopbaanbegeleiding

Bijna iedereen loopt wel eens tegen problemen op in zijn werk. Soms gaan die snel weer over, maar soms zijn de werkproblemen hardnekkig en wil je ermee aan de slag. Je kunt dan kiezen voor individuele loopbaanbegeleiding bij Diederik van Dorth.

Een loopbaantraject bestaat uit individuele gesprekken met een loopbaanadviseur in combinatie met het uitvoeren van opdrachten.

Met het loopbaantraject krijg je antwoord op veel vragen, zoals:

  • Hoe kan ik het plezier in mijn werk weer terugkrijgen?
  • Ik ben toe aan een nieuwe stap in mijn werk, hoe pak ik dat aan?
  • Ik vind veel zaken interessant, maar hoe maak ik de juiste keuze?
  • Wat zijn mijn talenten en drijfveren en hoe zet ik ze optimaal in?
  • Hoe ga ik om met blokkades die mij belemmeren bij het zetten van stappen?
  • Hoe vind ik een baan die echt bij mij past?
  • Wat moet ik aanpassen in mijn cv, hoe maak ik optimaal gebruik van LinkedIn en hoe schrijf ik een goede sollicitatiebrief?

Werkwijze

Een loopbaantraject omvat 6 bijeenkomsten van maximaal 1,5 uur. Tussendoor worden huiswerkopdrachten gemaakt en is de loopbaanadviseur voor al je vragen beschikbaar via whatsapp, telefoon of e-mail. Voorafgaand aan het traject is er een gratis kennismakingsgesprek met de loopbaanadviseur, om te kijken of de aanpak je aanspreekt en of er een 'klik' is.

Resultaat

Met behulp van een loopbaantraject krijg je inzicht in jezelf en in jouw toegevoegde waarde op de arbeidsmarkt. Het stelt je in staat de juiste keuzes te maken en eventuele blokkades te overwinnen. Je leert hoe je werk vindt dat echt bij je past. Het is zowel verdiepend als praktisch en resultaatgericht, en het helpt je om je carrière met zelfvertrouwen een succesvol vervolg te geven!

Kosten

De kosten voor een loopbaanadviestraject bedragen € 1.650. Hierover is geen btw verschuldigd. Wellicht wil je werkgever geheel of gedeeltelijk bijdragen in de kosten. Dan is het belangrijk dat je toestemming hebt voor het loopbaanadviestraject.

Geïnteresseerd in het loopbaantraject? Neem voor een gratis intakegesprek contact op met loopbaanadviseur Diederik van Dorth.

Loopbaanadviseur Diederik van Dorth

Diederik is een ervaren loopbaancoach en trainer voor HBO- en WO-opgeleiden die verder willen in hun loopbaan. Die een no-nonsense loopbaancoach zoeken die hen helpt werk te vinden dat echt past. Hij is gecertificeerd als Register Loopbaanprofessional en aangesloten bij de beroepsorganisatie Noloc.

Contactgegevens:

T: 06 - 53 86 27 88
E: info@diederikvandorth.nl
I: www.diederikvandorth.nl