HR-diensten via AWVN

Iedere organisatie heeft regelmatig vragen over arbeidsgeschillen, de waardering van een nieuwe functie, de uitwerking van nieuwe arbeidswetgeving etc. Werkgeversorganisatie AWVN biedt ondersteuning bij vraagstukken over arbeid en arbeidsvoorwaarden. Leden kunnen tegen een sterk verlaagd tarief gebruik maken van de diensten van AWVN. 

DIENSTEN EN EEN WERKGEVERSLIJN van AWVN

  1. kennis en informatie
  2. trendwatching
  3. visie en beleid
  4. netwerk
  5. invloed

Ook kunnen gebruikers van AWVN via de werkgeverslijn vragen stellen over arbeidsvoorwaardelijke of arbeidsrechtelijke aangelegenheden. Vaak kunnen de medewerkers van de AWVN-werkgeverslijn de vraag direct beantwoorden. Is dat niet het geval, dan zorgen zij ervoor dat een adviseur/advocaat contact opneemt. In alle gevallen krijg je binnen twee werkdagen antwoord op je vraag. 

VASTE ADVISEUR GEKE KLINKHAMER 
Goede Doelen Nederland heeft een vaste adviseur arbeidsvoorwaarden en arbeidsverhoudingen toegewezen gekregen, Géke Klinkhamer. Zij is voor de gebruikers aanspreekbaar als klankbord en beleidsadviseur op het terrein van sociaal beleid en arbeidsverhoudingen. Zij heeft als jurist bij meerdere grote ondernemingen ervaring opgedaan met diverse arbeidsrechtelijke onderwerpen. Zo adviseerde zij op het gebied van arbeidsvoorwaarden, arbeidsverhoudingen, individuele ontslagzaken en ziekte & re-integratie.

Alleen leden Login om meer te lezen.

Stel een vraag

Anjelène van Vliet

beleidsmedewerker
06- 52 34 50 47
Email

Contactpersoon HR-diensten via AWVN

Werkgeverslijn AWVN

070 850 86 05
Email
Documenten
Externe links
Gerelateerde Ledenberichten

Veelgestelde vragen over de wijzigingen in...

Op 1 juli 2017 is de Arbowetgeving gewijzigd.

Gratis toegang tot de digitale informatie...

Goede Doelen Nederland is als brancheorganisati

De netwerken en netwerkbijeenkomsten van...

Leden van Goede Doelen Nederland kunnen tegen e