Helpdesk

Dertien deskundigen staan dagelijks via de Helpdesk klaar om leden te helpen met een specialistische vraag. Daarmee heb je gratis deskundigheid binnen handbereik. Heel handig als je de expertise zelf niet in huis hebt.
Je kunt de deskundigen vragen stellen over vijf onderwerpen zoals over juridische aspecten, over good governance of over bijvoorbeeld betalingsverkeer. Zo'n specialistische vraag kan je direct of via ons aan de expert voorleggen.

ANDERHALF UUR GRATIS ADVIES
De deskundigen geven anderhalf uur gratis advies. Dat is over het algemeen voldoende voor beantwoording van de vragen. En de experts zorgen voor een snelle en accurate afhandeling.

In 2016 werden 25 organisaties op deze manier geholpen. De helpdesk beantwoordden bijvoorbeeld deze vragen: welke giften vallen onder giften in natura, wat is de bewaartermijn van een donateursadministratie en welke afspraken moeten wij met deze (specifiek geval) zzp’er maken. Ook beantwoordden zij vragen over onderwerpen als de periodieke schenkingsovereenkomst, de opzet van een ondernemingsraad of datalekken.

Alle deskundigen hebben zich op persoonlijke titel aan de Helpdesk verbonden.​

De vijf onderwerpen waarop Goede Doelen Nederland met experts samenwerkt vind je hieronder. Klik op een onderwerp en maak kennis met de deskundigen. 

 

Stel een vraag

Anjelène van Vliet

beleidsmedewerker
06- 52 34 50 47
Email
Vakgebieden
Gerelateerd Nieuws

Betaalvereniging Nederland: laatste 10...

Volgens de Betaalvereniging Nederland mogen oud

Gerelateerde Ledenberichten

Ontwikkelingen bij het Bureau...

Nieuwe medewerkers

Stator...

Daan Vis van Stator & Liber - deskundige op

NVM en VBO plaatsen modellen bij "specifieke...

Wanneer goede doelen erfgenaam of legataris zij