Verslaggeving

Helpdesk verslaglegging

Mazars is gespecialiseerd in accountancy, belastingadvies en consultancy. De adviseurs van Mazars zijn gespecialiseerd in de public sector met een landelijke dekking. Goededoelenorganisaties is daarbinnen een subsector met specifieke kennis en expertise.

Mazars: dé helpdesk voor verslaggeving

Goededoelenorganisaties leveren een belangrijke bijdrage aan de maatschappij. Deze organisaties willen de maatschappij blijven helpen, maar de veranderingen in de sector en steeds wijzigende regelgeving maken het uitdagend. De specialisten van Mazars adviseren je graag om optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden voor jou en jouw organisatie zodat jouw bijdrage aan de maatschappij gewaarborgd blijft. Mazars heeft 11 vestigingen in Nederland, waar 60 partners en ruim 900 medewerkers werkzaam zijn.

Kwaliteit binnen ethische en wettelijke kaders is wat je van Mazars bij de levering van hun diensten mag verwachten. Vertrouwen in Mazars' oordeel is de reden dat zij bestaan. En dat vertrouwen willen zij voortdurend (blijven) verdienen. De adviseurs houden elkaar en klanten op de hoogte over relevante ontwikkelingen binnen de sector. Je kunt hierbij denken aan de ANBI wetgeving, de Geefwet, VPB en btw-regelgeving, data-driven fundraising, belastingwetgeving ten aanzien van werken met vrijwilligers, ontwikkelingen in de richtlijnen voor de jaarverslaggeving (650), de erkenningsregeling, de Governance Code etc. Daarnaast hebben zij een specifiek ANBI-team, bestaande uit accountants en fiscalisten met specifieke sectorkennis en verregaande kennis van en ervaring met de ANBI-wetgeving.